Αντέχει τα πάντα και όλους αδιαμαρτύρητα. Είναι Η αγαπημένη πολυθρόνα του ελληνικού σπιτιού που ταιριάζει παντού και δεν γνωρίζει ταξικές διαφορές.

Αλλά ακόμα και σε αυτή όμως θα χρειαστεί κάποια στιγμή να αντικαταστήσετε το πανί της είτε γιατί έχει φθαρεί είτε γιατί θέλετε μια αλλαγή στο χώρο σας.

Αφαιρέστε το παλιό πανί για το μετρήσετε και να παραγγείλετε στη σωστή διάσταση το καινούργιο. Εάν δυσκολευόσαστε να βγάλετε το παλιό πανί τότε, σε μισόκλειστη πολυθρόνα σπρώξτε με ένα κέρμα το πανί με τη ράβδο του προς τα μέσα ώστε να κατέβει στο αυλάκι και να κυλήσει εύκολα. Οι ράβδοι συγκράτησης του πανιού συνήθως είναι πλαστικοί, ξύλινοι ή μεταλλικοί. Προτιμήστε τους πλαστικούς, δεν σπάνε και δεν σκουριάζουν, εάν δεν έχετε μπορείτε να μας τους παραγγείλετε μαζί με το πανί σας.

Τώρα έφτασε η ώρα να μετρήσουμε το παλιό πανί και να παραγγείλουμε το καινούργιο.

Το παλιό πανί σκηνοθέτη είναι συνήθως ένα με δύο πόντους φαρδύτερο λόγω του φυσιολογικού ξεχειλώματος από τη χρήση. Η διακύμανση έχει να κάνει με τη σύσταση του υφάσματος, όσο πιο βαμβακερό είναι, τόσο πιο πολύ ξεχειλώνει. Εάν έχετε ακόμα αμφιβολίες καλύτερα να μετρήσετε το παλιό σας ύφασμα όταν θα είναι πλυμένο πριν ξαναχρησιμοποιηθεί. 
Οι συγκεκριμένες διαστάσεις που θα βρείτε στην σελίδα μας είναι οι πιο δημοφιλής και καλύπτουν το 99% των περιπτώσεων. Εάν παρόλα αυτά δεν σας ταιριάζουν μην διστάσετε να μας καλέστε να σας ράψουμε κατά παραγγελία.

Πριν μπείτε στην σελίδας μας παραγγείλετε το καινούργιο σας πανί σκεφτείτε την χρήση που του κάνετε. Σε ένα μπαλκόνι είναι προτιμότερο ένα υφασμάτινο που θα είναι πιο δροσερό στις καλοκαιρινές ζέστες. Από την άλλη πλευρά εάν το χρειαστείτε για επαγγελματική χρήση, δίπλα σε πισίνα ή παραλία τότε ή σωστή επιλογή είναι τα συνθετικά διάτρητα πανιά που δεν χρειάζονται πλύσιμο και στεγνώνουν γρήγορα.