Οι ανεμιστήρες οροφής δημιουργούν ένα ρεύμα αέρα και ανακατανέμουν τον αέρα μέσα στον χώρο, σε συνδυασμό με την εξάτμιση του ιδρώτα που μας προκαλούνε νιώθουμε ευχάριστα και δροσερά.
Καταναλώνουν περίπου δεκαπέντε φορές λιγότερη ενέργεια σε σχέση με το air condition, ενώ δεν εκπέμπουν θερμότητα στον χώρο, περιορίζοντας έτσι τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Θεωρείται πιο «υγιεινή» επιλογή από τα κλιματιστικά αφού η ροή αέρα που προσφέρουν είναι φυσική και σε αντίθεση με την αντίληψη που επικρατεί, οι ανεμιστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το χειμώνα!
Για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού το καλύτερο για να μειώνετε την κατανάλωση του ρεύματος είναι να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό με τον ανεμιστήρα μαζί. 
Οι ανεμιστήρες οροφής είναι όμορφοι, οικολογικοί, ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης, δημιουργούν χαλαρή διάθεση, προσφέρουν δροσιά και οικονομία, είναι πραγματικά cool!!
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ανεμιστήρες που όχι μόνο θα σας δροσίσουν αλλά θα δώσουν και αισθητική υπεραξία στον χώρο σας, με πολλές χρηστικές ευκολίες όπως το φως και ο τηλεχειρισμός.