Αποστολές παραγγελιών - χρόνος και κόστος παράδοσης

 Οι αποστολές των παραγγελιών εκτελούνται με δικά μας μεταφορικά μέσα σε περιοχές εντός Αττικής, με συνεργαζόμενες Εταιρίες Ταχυμεταφορών (courier) και Πρακτορεία Μεταφορών που επιλέγονται κατά περίπτωση.

 Χρόνος παράδοσης 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελιάς σας.

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις- συνθήκες  (απεργίες-καιρικά φαινόμενα και άλλες ειδικές περιπτώσεις ) χωρίς το e-seasons.gr να έχει την ευθύνη.

Ο χρόνος παράδοσης για αντικείμενα εκτός τρέχουσας περιόδου ενδέχεται να τροποποιηθεί και θα υπάρξει ενημέρωση με τηλεφωνικά η με email στον πελάτη.

Όλα τα προϊόντα σε προσφορά δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά δωρεάν  και εντός αττικής.

Κόστος παράδοσης: ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 150€ σε όλη την Ελλάδα. Για αποστολή στο εξωτερικό, κατόπιν συνεννόησης.

(Ισχύει για προϊόντα βάρους έως 60 κιλά )

Για αποστολές κάτω των 150€ τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 5,90 €  για όλη την Ελλάδα .

Αντικαταβολές με πρακτορεία μεταφορών δεν γίνονται δεκτές.

Τα μεταφορικά δωρεάν ανάλογα με την αποστολή είναι έως το τοπικό κεντρικό κατάστημα μεταφορικής εταιρίας που συνεργαζόμαστε η μας εχει υποδείξει ο πελάτης. Για μεταφορά σε ιδιαίτερη εκτός περιοχή η δυσπρόσιτη το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος τα έξοδα  αποστολής κατόπιν συνεννόησης   τηλεφωνικά με τον πελάτη ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Για κόστος παραγγελίας άνω των 500€ ενδέχεται από την εταιρία μας να ζητηθεί κατάθεση του ποσού σε τράπεζα.

 Για τα φοιτητικά έπιπλα και έπιπλα γραφείου τα δωρεάν μεταφορικά δεν  ισχύουν είναι μόνο κατόπιν συμφωνίας.

Στις κατά περιόδους προσφορές  που γίνονται από την e-seasons.gr και στα προϊόντα μας που για συγκεκριμένο  χρόνο  βρίσκονται  σε προσφορά  δεν ισχύει η δωρεάν μεταφορά  σε όλη  την Ελλάδα(για αγορές άνω τον 150€)  παρά  μόνο  μέσα στον νομό αττικής.

Για χώρες έκτος Ελλάδος  τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν υπάγονται στην ειδική συμφωνία με τις εταιρίες ταχυμεταφορών για Ελλάδα και Κύπρο.

Για την Κύπρο

Όλες οι αποστολές για την Κύπρο γίνονται με easy mail – speedex   και μεταφορικές εταιρίες  συνεργαζόμενες με Κύπρο. Στον τρόπο πληρωμής για την Κύπρο δεν ισχύει η αντικαταβολή αλλά όλοι οι άλλοι τρόποι, συμπεριλαμβανομένου και του paypal για αγορές άνω των 150€ .

Tο   κόστος είναι  25€ για αντικείμενα έως 2 κιλά  και 1.90€ για κάθε επόμενο. 

Η εταιρία μας πάντα σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση με το μικρότερο κόστος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ  ΠΕΛΑΤΗ

Λόγο έλλειψης η λόγω μη παραλαβής προϊόντος από το προμηθευτή  το e-seasons.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.